Filmul lansării revistei "Picanterii artistice"! Librăria Humanitas Cișmigiu! Partea I

David Diaconescu , 03 Jan 2020

Ne-am întâlnit duminică, 13 octombrie 2019, la Librăria Humanitas Cișmigiu, pentru lansarea revistei "Picanterii artistice"!

Ce înseamnă procesul de creație al revistei "Picanterii artistice"?

"Picanterii artistice" este o paletă de culori amestecate. La început totul pare abstract, o avalanșă de idei care parcă nu doresc să ajungă într-un punct comun. Ușor-ușor, începi să descoperi câteva forme și nuanțe. Contraste interesante. Și totul prinde sens. Și sensul te prinde.

Am creat un concept în care pasiunea se îmbină cu dorința de a ieși din zona de confort, în care tinerii inspiră alți tineri. Un univers al libertății artistice.

"Picanterii artistice" este locul unde biletul de intrare este talentul artistic. Este locul de unde orice elev sau student poate să ia startul într-o carieră bazată pe talentul său artistic.

10 este numărul destinului. Al nostru. Și poate fi și al tău, dacă îndrăznești să crezi în talentul tău și vii alături de noi. 10 este punctul de lansare a individualității, a creativității, a independenței. "Picanterii artistice" este punctul tău de lansare.

"Picanterii artistice""Pic Art" mai pe scurt, s-a născut pe 10.10. pentru că această dată înseamnă deschidere spre optimism, spre îndeplinirea dorințelor.

Ai încredere în talentul tău și vino alături de noi!

Echipa "Picanterii artistice" vă așteaptă alături!

Adaugă comentariu nou