Consecvența este prima provocare! Filmul lansarii revistei "Picanterii artistice"! Librăria Humanitas Cișmigiu! Partea IV

David Diaconescu , 09 Jan 2020

Pasiunea este focul interior care te duce mai departe! Ne-am întâlnit duminică, 13 octombrie 2019, la Librăria Humanitas Cișmigiu. Pentru detalii din “culise”...

"Picanterii artistice" este o paletă de culori amestecate. La început totul pare abstract, o avalanșă de idei care parcă nu doresc să ajungă într-un punct comun. Ușor-ușor, începi să descoperi câteva forme și nuanțe. Contraste interesante. Și totul prinde sens. Și sensul te prinde.

Am creat un concept în care pasiunea se îmbină cu dorința de a ieși din zona de confort, în care tinerii inspiră alți tineri. Un univers al libertății artistice.

"Picanterii artistice" este locul unde biletul de intrare este talentul artistic. Este locul de unde orice elev sau student poate să ia startul într-o carieră bazată pe talentul său artistic.

Dacă îndrăznești să crezi în talentul tău și vii alături de noi.  "Picanterii artistice" este punctul de lansare a individualității, a creativității, a independenței.

"Picanterii artistice""Pic Art" mai pe scurt, înseamnă deschidere spre optimism, spre îndeplinirea dorințelor.

Ai încredere în talentul tău și vino alături de noi! Echipa "Picanterii artistice" vă așteaptă alături!

Adaugă comentariu nou