Cea mai bună versiune

Iulia Alangiu , 07 Nov 2019

Observă oamenii din jurul tău și încearcă să înveți ceva de la fiecare.

Iulia Alangiu, 7 Nov 2019

Fii încrezătoare!

Sari, dansează, pășește cu eleganță! Poartă flori în păr…sau perle... sau lasă-l liber, oricum te simți tu bine. Lasă mister în urma ta și miros de vanilie. Privește mereu drept înainte și nu uita să lași capul în jos doar ca să îți admiri pantofii. Pune sclipici în suflet și pe pleoape, poartă eleganța cu vitalitate... nu neapărat prin haine. Ea se regăsește și într-un gest, o vorbă dulce sau în acceptarea propriei imperfecțiuni.

Nu uita să faci ceea ce îți place!

Cântă, scrie, desenează, pictează, bea cafea cu zahăr sau poate fără. Oferă-ți timp doar pentru tine. Observă oamenii din jurul tău și încearcă să înveți ceva de la fiecare. Dar nu îți face mereu așteptări. Fii conștientă de propria valoare și nu mai aștepta complimente de la alții care să îți asigure că ești frumoasă. Creează lumea pe care o vrei. Folosește-ți puterea pentru a forma cea mai bună versiune a ta - aceea care acceptă că greșește.

Exact, trăiește precum o franțuzoaică!

Fii sofisticată în idealuri, dar iubește simplitatea și poartă cu mândrie orice imperfecțiune. Caută acel je ne sais quoi care te face să te îndrăgostești de oameni sau de locuri. Găsește fericirea în momente mici și nu lăsa chiar totul la iveală. Nu trebuie să știe toată lumea prin ce ai trecut sau ce este în capul tău. Fii relaxată, rafinată, mereu stilată și nu uita să zâmbești mai mult. Fii pretențioasă, serioasă, dar și amuzantă, pasionată.

Cel mai important... descoperă cine vrei să fii... și fii!

Adaugă comentariu nou