Astroscop 4 - 10 noiembrie 2019

Alina Diaconescu , 04 Nov 2019

A mai rămas cineva care n-a auzit de ultima voastră realizare? Pănă miercuri vor ști toți!

Berbec: Pentru voi, berbecuților, începe o lună foarte importantă care vizează poziția socială și dezvoltarea personală. Acceptă idei noi! I Ching (Cartea prefacerilor sau a schimbărilor) spune asta. Săptămână suprasolicitantă, deci fiți atenți cum vă gestionați stresul, momentele tensionate, ca să nu aveți probleme de sănătate.

Taur: Runele spun să vă așteptați la note foarte bune, în special la ultimele teste. Nu mai repetați tuturor: "Măi, si n-am învățat nimic!". Nu de alta, dar dacă e chiar așa, să nu "speriați" norocul. Dacă nu este așa, atunci de ce să vreți să dați impresia că ați fost favorizat?

Gemeni: Veți afla ceva foarte important, veți descoperi ceva menit să vă marcheze, să vă schimbe viața. Tarotul spune că acest lucru vă va determina să vă faceți planuri de viitor în concordanță cu ceea ce tocmai vi s-a dezvăluit.

Rac: O săptămână în care vorbiți mult. Poate prea mult. Și nu numai pentru că vă place să vă auziți, ci și pentru ca vă doriți să fiți auziți. Dacă vouă vă puteți vorbi orice, aveți grijă ce le spuneți celorlalți. Doar știți că nu vă pricepeți să spuneți ce vor unii să audă, așa că ce-ar fi să vă mai domoliți dorința de a fi auziți? Nu de alta, dar zarurile spun că de data asta veți suporta consecințele.

Leu: A mai rămas cineva care n-a auzit de ultima voastră realizare? Până miercuri vor ști toți, nu va faceți griji! Descoperiți însă, ca și despre lucrurile mai puțin bune se află la fel de repede, astfel că veți fi nevoit să discutați și despre acestea, ba chiar să împacați pe cineva. De vineri, oftați ușurați că apele se liniștesc și vă puteți face planuri de relaxare și distracție.

Fecioara: Sunteți îndragostiți și asta vă face să învățați mai cu spor. Poate și pentru faptul că noul amorez vă este coleg/colegă de clasă sau de proiect. Prin urmare, orice muncă apărută în plus de planificări, nu vi se pare nici pe departe un chin, ci un fericit prilej de a sta mai mult lângă persoana dragă.

Balanța: Vă este apreciat talentul, astfel încât vă gândiți serios să vă alegeți o meserie în conformitate cu acest lucru. De ceva vreme ați și reușit să câștigați bani din talentul vostru și chiar să vă strângeți o sumă apreciabilă, astfel încât vreți să o investiți. Aveți însă multe priorități și s-ar putea să ratați niște oferte însemnate. Așa spun zarurile, așa că acționați, pentru că veți face alegeri bune.

Scorpion: Prezența Soarelui în zodia voastră vă face să străluciți. O să le eclipsați pe toate cele machiate cu ultimul răcnet în materie de sclipici! Serios vorbind, lumina vine din interior și face ca toată săptămâna să vă simțiți ca peștele în apă.

Săgetător: Bobii spun că... veți schimba registrul. Cum nu știți ce înseamnă? Registru înseamnă printre altele și întinderea scării muzicale pe care o poate emite un instrument sau o voce. Adaptați și voi, fiecare la situația sa.

Capricorn: Primiți o veste mult așteptată. Sau două. Chiar trei. Da’ câtă răbdare ați avut! Săptămâna aceasta vă este răsplătită răbdarea cu care ați așteptat ceva. Orice.

Vărsător: Un nou proiect vă dă posibilitatea să fiți deopotrivă elev și dascăl. Veți constata cu bucurie că acesta poate fi din foarte multe domenii, chiar din unele cărora nu le-ați dat prea mare importanță. Timiditatea și emotivitatea voastră nu fac casă bună săptămână aceasta cu socializarea, așa că vă veți simți foarte pregatit să aratați că sunteți adorabili.

Pești: Foarte multe griji și tensiuni fac ca începutul de săptămână să vă aducă o nesiguranță în abordarea oricărei situații ivite. Tarotul spune ca acestea sunt lipsite de un suport real, așa că nu vă rămâne decât să va regăsiți siguranța dintotdeauna. Dacă s-a ars, schimbați-o, aș glumi, dar știu că până spre sfârșitul săptămânii, când veți fi liniști ți și surâzători, nu prea e de glumit cu voi.

Adaugă comentariu nou