Astroscop 3-9 februarie 2020

Alina Diaconescu , 03 Feb 2020

Fecioara: Aveam o vorbă când eram mici: "Ursuleț de catifea,/ ce se dă, nu se mai ia."!

Berbec: Vă strânge pielea; cred că sunteți pe dos. Mna, că se vede și eticheta și cred că scrie că vă mănâncă coțobul. Cum să nu știți ce-nseamnă? Stiți ce, pentru că trebuie să vă-nvăț minte să mai căutați și singuri în dicționar, o să vă las să aflați atunci când o să aflați leacul și n-o să vă mai mănânce! Mai aveți o șansă: să vă întoarceți pe față până nu e prea târziu.

Taur: Sigur că cel mai bun prieten nu vă mai ajunge nici până la piciorul broaștei, pentru că-n ultima vreme parcă vă priviți prin ciobul de oglindă al Crăiesei Zăpezilor! Dacă nu sunteți din povestea lui Andersen, mai bine vă duceți la un oftalmolog.

Gemeni: ‘Ai de mine și de mine cum mai dați cu praștia-n geam, cu nuca-n perete si cu oiștea-n gard! Tindeți să depășiți gabaritul la gafe și s-ar putea să vă intre la apă s“tima de sine dacă mai continuați așa și săptămâna aceasta.

Rac: Un proverb care vi se potrivește acum este "Dacă n-aveți bătrâni, cumpărați-vă!". Hei, n-am zis să-i treceți strada cu forța! Vă pot da sfatul potrivit și pe trotuarul pe care i-ați întâlnit.

Leu: Păreți mai hotărâți ca niciodată să îi învățați pe unii că "gura leului" nu e doar o floare. Cât de bine veți reuși? Depinde dacă ați crescut în libertate sau ați avut dresor.

Fecioara: Aveam o vorbă când eram mici: "Ursuleț de catifea,/ ce se dă, nu se mai ia.". Nu-o folosiți săptămâna aceasta! Aveți grijă, că și la case mari se poartă... scărpinatul în cap! E drept că produsul de la farmacie nu seamănă cu gazul de pe vremuri, dar tot neplăcut este.

Balanța: "Când râde prostul, înțeleptul suspină.". Veți suspina săptămâna aceasta și-i veți lăsa pe toți în banii lor.

Scorpion: Cu fundul în două luntrii, nu reușiți să vă dați seama câteva zile bune, că baba Rada și Rada baba e totuna. Parc-ați fi în săptămâna oarbă și mai multe nu!

Săgetător: "La pomul lăudat să nu te duci cu sacul.". Puteți să mergeți cu camionul, că este chiar ceea ce vă așteptați să fie.

Capricorn: "Vrei, nu vrei, bea Grigore-agheazmă!". Și tocmai vă plăcea să fiți mai puțin ortodocși...

Vărsător: Aveți tendința să vă încredeți în câinele care dă din coadă și s-ar putea să vă mârâie, în cel mai bun caz, dacă lăsați garda jos. Paza bună trece primejdia rea, așa că puțină prudență nu strică.

Pești: Ați pierdut acul în carul cu fân. Să nu credeți că îl veți găsi mai ușor dacă e ac de cravată.

Adaugă comentariu nou