Astroscop 25 noiembrie - 1 decembrie 2019

Alina Diaconescu , 26 Nov 2019

Rac: s-ar putea ca moș Nicolae să vă aducă o nuielușă...

Berbec: Weekend-ul n-a fost așa cum ați așteptat, în mare parte din cauza voastră. Ba că plouă, ba că e frig, ba că n-aveți chef de nimic și uite-așa v-ați trezit că e luni. Vă înviorează perspectiva de a oferi unui prieten un sfat complet și complex legat de desing, redecorări, lucrări artistice, organizarea unui eveniment. Vă implicați și vă vin idei legate și de activitățile proprii, pe care le-ați abandonat la un moment dat tocmai din lipsa inspirației.

Taur: Neptun, planeta viselor și a imaginației a ieșit din pasa proastă, la fel și Mercur, iar acest lucru vă face dornici de a fi deopotrivă actori și spectatori în domeniile legate de artă și creație. Vă este mai ușor să faceți diferența între vis și realitate decât de obicei, așa că vă turați motoarele spre vise cu mare potențial de împlinire.

Gemeni: Săptămâna aceasta sunteți ca un magnet pentru favoruri, cadouri și bani, astfel că vă simțiți mai răsfățat ca oricând. Aveți grijă însă la relații parteneriale. Ca să vă dau un exemplu, s-ar putea să nu vi se mai șoptească atunci când sunteți ascultat sau colegul de la care vă inspirați de obicei să nu vă mai dea voie să faceți acest lucru, considerând că puteți fi ajutat de oricare dintre cei mulți care vă înconjoară de ceva vreme încoace. Că este vorba de invidie sau că voi tindeți să dați mai mult credit celor care vă cântă în strune, țineți seama de proverbul "Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard." și acționați în consecință, urgent.

Rac: Oare o să învățați vreodată că dialogul nu însemnă monolog și că trebuie să nu mai excludeți din start părerile diferite de ale voastre? Nu de alta, dar unii v-au pus pe "lista neagră" și s-ar putea ca moș Nicolae să vă aducă o nuielușă. Dacă veți reuși să fiți mai empatic și mai răbdător, s-ar putea să trageți un loz câștigător în privința unor relații de lungă durată.

Leu: Păreți lipsiți de griji, vă jucați cu animalele, consumați multe dulciuri și deserturi și, ca niciodată, abia așteptați sărbătorile. Totul este mai plăcut, mai ușor, mai cald, mai gustos, ceea ce vă face veseli și fericiți.

Fecioara: Runele vă recomandă să vă păstrați calmul, chiar dacă aveți atât de multe de făcut, încât nu știți cum le veți rezova la termen pe toate. Toate se vor rezolva, pentru că cei pe care i-ați ajutat atunci când au avut nevoie, vă întorc gestul atunci cănd află că sunteți în impas.

Balanța: Aveți grijă să nu ratați un avantaj al momentului! Se pare că este de mare importanță pentru viața voastră, așa că dacă îl ratați, vă veți întâlni curând cu o altă situație similară, pe care nu mai aveți voie să o ratați.

Scorpion: Veți fi mai diplomați decât de obicei, ceea ce vă aduce aprecieri nenumărate. Veți trăi momente speciale și veți vedea, parcă pentru prima oară, cât sunteți de iubiți și de apreciați, iar asta vă face să redescoperiți plăcerea de a sta cât mai mult cu cei dragi.

Săgetător: Cineva se gândește intens la voi, primiți cadouri neașteptate și aveți parte de surprize foarte plăcute. Acceptați-le pe toate ca semne de apreciere și dragoste, pentru că meritați pe deplin și nu vă mai gândiți cum să întoarceți gesturile. Uneori în viață nu totul este în balanță; mai ești și iubit fără să iubești și poți primi și fără să dăruiești înapoi. Cărțile de tarot vă spun să primiți cu inima deschisă, pentru că vi se dă din toată inima..

Capricorn: Venus poposește timp de trei săptămâni în casa zodiei voastre, astfel încât și voi și cei din jur veți fi plăcut surprinși de un Capricorn amabil, sociabil, agreabil, atractiv, capabil să cucerească prin farmec și diplomație. Profitați de acest moment și relaxați-vă, alungați ipohondria care v-a dat târcoale săptămânile trecute și nici nu vă mai faceți atâtea griji pentru alții.

Vărsător: Nu te ajută cu nimic să stați degeaba și să vă plângeți de milă. Acționați! Este o săptămână în care veți primi ajutor de la Divinitate și veți fi protejați, așa că puteți face cele mai fanteziste schimbări, pentru că vă vor fi favorabile.

Pești: Vă simțiți pregătiți să începeți o viață nouă, să abordați noi proiecte, să vă puneți în aplicare planuri amânate de multe ori. Lăsați-vă cuprinși de euforie; săptămâna aceasta sunteți pe val.

Adaugă comentariu nou