Astroscop 21 - 27 octombrie 2019

Alina Diaconescu , 21 Oct 2019

Gemeni: Runele spun că vă refaceți. Bine-ar fi să înțelegeți corect și să vă refaceți...

Berbec: Săptămâna trecută v-am spus că sunteți cu capul în nori, la un pas de un ciot. Ați văzut ciotul. Contrar a tot ceea ce ați fi făcut vreodată, adică să vă împiedicați sau să pășiți și să mergeți mai departe, v-ați oprit, l-ați luat în mâini și l-ați cercetat fascinați. Ați constatat cu uimire că pare să aibă viață, după o mică rădacină abia văzută și să nu fie doar o bucată uscată de lemn. V-ați hotărât brusc să îl luați acasă. Veți încerca să îl plantați în grădină, sperând că vor crește crenguțe sau îl veți sculpta, construindu-vă, în sfârșit acea veioză pe care visați mereu să o aveți atunci când citiți în toiul nopților voastre?

Taur: Vă spuneam de “3” săptămâna trecută. Nu v-am spus să flirtați cu toate trei posibilitățile, că și după doi iepuri dacă alergi, nu prinzi niciunul. În zațul cafelei văd un “A”, mare cât tot fundul ceștii. O fi de la “Atenție”, “Amor” sau un nume care începe cu “A”, voi trebuie sa aflați. Oricum, se pare că deja știți însemnătatea zicalei “Dă-i Doamne, mintea românului, cea de pe urmă!”. Trebuie doar să vă amintiți de aceasta, înainte să acționați.

Gemeni: Runele spun că vă refaceți. Bine-ar fi să înțelegeți corect și să vă refaceți fizic, psihic, emoțional și nu să vă refaceți... castelul de nisip. Dar dacă insistați, măcar încercați altă arhitectură.

Rac: M-am relaxat și am așteptat să-mi vină un gând care să cânte. Cu voi nu e niciodată ușor. “Words, don't come easy, to me...”, adică “Vorbele nu-mi vin ușor”. Pentru siguranță, am tras și o rună. Runa Raido reprezintă călătoria. Mai mult ca sigur, încercările emoționale din ultima vreme vă trimit în călatorie prin sinele vostru. Ați vrea să plecați în munți, ca să n-o luați pe câmpii și ajungeți la concluzia că e mai comod să faceți doar o introspecție. Acceptați ideea că puteți primi de la Univers mesaje care vă ghidează pașii! Intuiția este darul vostru. Folosiți-l!

Leu: Din etalarea cărților reiese că în această săptămână trebuie să arătați ceea ce ați învațat. Cu teoria, până acum, v-ați descurcat, dar parcă nu mai e atât de ușor totul, atunci când trebuie să o pui în practică. Bazați-vă pe faptul că puterea voastră interioară este nelimitată. Mai mult, amintiți-vă că nu știți să pierdeți.

Fecioara: Vă simțiți fără energie. Așa zic bobii. Dacă îmi amintesc bine, săptămâna trecută vă gândeați la parașutism. Ați abandonat ideea până la primăvară. Oricum, se pare că ceva vă face sa plutiți: o carte care n-ați vrea să se termine, un film extraordinar, un gând răzleț, o plimbare prin toamna aceasta minunată. Sau de ce nu o nouă dragoste. Dacă lipsa de energie vă împiedică să acționați în vreun fel, plutiți în cada de baie. Sfat: meditați la Legea lui Arhimede.

Balanța: De curând ai intrat într-un nou an de viață, iar asta ți-a dat un alt suflu. Așa arată și cărțile de tarot. Vrei o schimbare și ești hotărât să o faci. În următoarele zile îți vei da seama din nou că poți face orice vrei dacă te concentrezi, cu toată energia ta, pe ceea ce îți dorești să duci la bun sfârșit. Spre sfârșitul săptămânii, realizezi că ai ajuns cu un proiect mai departe decât tsperai, că ți-ai extins deja orizonturile, că lumea nu este atât de mare cât te gândeai, iar tu poți ajunge mai departe decât îți imaginezi.

Scorpion: O ceașcă perfectă pentru ghicit! Parcă ar fi decupat cineva o inimă și ar fi lipit-o de fundul ceștii. Sunteți îndragostiți, asta e clar! Îmi vine în minte “întoarsele cești ale sânilor”, așa ca îl caut în bibliotecă, pe rafturile cu poezii, pe Lucian Avramescu.

“...femeia domnilor- pentru a nu vă plictisi-
femeia cu pielea ei
care ne învață alfabetul orbilor,
cu mereu întoarsele cești ale sânilor
în care noi nu ghicim niciodată, nimic,
femeia
cu toată argintăria surâsului său
cu goliciunea ei care umple universul
este singurul lucru care contează
domnilor”

Doamnelor, domnișoarelor, bucurați-vă! Domnilor, învățați să scrieți! Orice, până la urmă…

Săgetător: Săptămâna aceasta bobii spun că puteți să vă blocați la un test. Se pare că este din cauză că v-a intrat ceva în ochi. Nu, nu e o bârnă! Judecați cu aceeași măsură și propria persoană și pe alții, deci nu poate fi vorba de faptul că “Vedeți paiul din ochiul altuia, dar nu și bârna din ochiul vostru”. Mai degraba, ați neglijat să vă ajustați bretonul.

Capricorn: Redescoperi… norii. Ca să se implinească predicția globului de cristal, vă recomand să citiți “Norii”, de Petru Creția. “Oare e cu putinţă să visezi că tu eşti visătorul, tu visatul? Sau că visezi că te-a visat un altul şi anume cum? Sau să visezi că tu eşti altul, rămânând tot tu? Sau când visezi, în vise, că visezi, să te cufunzi, din vis visat în vis visat în vis, în propria ta inalienabilă esenţă? “

Vărsător: Săptămâna aceasta redescoperiți plăcerea de a vă urma un talent de existența caruia sunteți conștient de foarte multă vreme, însă v-a lipsit timpul sau curajul să îl folosiți. Fie că scrieți, pictați, sunteți buni oratori, sportivi, fredonați toată ziua sau compuneți sunteți fericiți chiar și fără motive evidente. Acest lucru face ca cei din jur să se apropie mai ușor, astfel că realizați că mulți dintre aceștia v-ar putea deveni prieteni.

Pești: Zarurile cred că perioada aceasta “Zen” în care începeți să vă simțiți foarte bine, nu vă avantajează foarte tare. Cele două note mici luate săptămâna trecută chiar reprezintă un motiv să intrați în priză, mai ales că sunt la materia predată de cel mai exigent profesor al vostru. Gustați “Zen-ul” în doze recomandate de interesul propriu! Puteți lua o “supradoză” de pace interioară și exterioară în vacanța care urmează. Nu mai este chiar atât de mult până atunci.

Adaugă comentariu nou