Astroscop 20 - 26 ianuarie 2020

Alina Diaconescu , 21 Jan 2020

Rac: Veți depăși cu bine orice problemă pe care o veți avea în aceste zile... "Prietenul la nevoie se cunoaște"

Berbec: Săptămâna aceasta vă dați seama din nou că oricum ar fi startul, în orice, contează cum continui, contează să nu te descurajezi, iar rezultatele nu vor întârzâia prea mult. Aveți reușite pe toate planurile, dar oboseala își va spune cuvântul la sfârșitul săptămânii când veți simți nevoia să vă cam izolați.

Taur: Aveți tendința zilele acestea de a aduna în jurul vostru pe cei care au aceleași preocupări cu voi și parcă nu vă mai săturați să puneți împreună țara la cale, cum se zice, cu obiective pe termen lung. Oricât de încântați ați fi că v-ați găsit un grup pe aceeași lungime de undă, parcă ce-i prea mult strică, astfel încât tot fusta mamei, poala bunicii sunt mai bune pentru finalul săptămânii.

Gemeni: "Schimbare" este cuvântul de ordine la voi în această săptămână. De look, de atitudine, de abordare, de obiective, în orice v-ați propus, schimbarea vă ajută să treceți mai ușor peste o nemulțumire profundă cu care vă confruntați încă de la sfârșitul anului trecut.

Rac: Veți depăși cu bine orice problemă pe care o veți avea în aceste zile. Nu vă izolați, ca de obicei, spunându-vă că vă descurcați singuri, pentru că cineva vă va învăța adevărul proverbului "prietenul la nevoie se cunoaște".

Leu: Schimbați tactica și ritmul, dați lumea peste cap cu creativitatea voastră și nu vă ajunge timpul și pentru prieteni, astfel încât săptămâna aceasta veți strânge o mulțime de reproșuri, chiar și de la cei care vă așteptați să va înțeleagă.

Fecioara: Cu pași mici, capeți din ce în ce mai multă încredere în tine. Reușești astfel să vezi în adevărata lumină o persoană care nu a avut niciodată bune intenții față de tine.

Balanța: O săptămână în care trebuie să vă țineți de o promisiune, vă pune gândurile pe bigudiuri și zilele pe ace. Încă de vineri, simțiți nevoia să dormiți foarte mult, pentru că veți obosi să fiți atât de riguroși cu voi înșivă atâtea zile. Duminică ajungeți la concluzia că eforturile au meritat, însă veți lupta cu gândul că cei care vă iubesc trebuie, uneori, să vă mai și accepte așa cum sunteți.

Scorpion: Prea mult stres și prea puține satisfacții vă aduc în punctul în care strângeți rândurile cu prietenii, pentru a vă relaxa. Așa că, săptămâna aceasta e pentru voi "trai neneacă pe banii babachii".

Săgetător: Orgoliul vă strică zilele acestea și relația cu voi înșivă. Nu vă cere nimeni să vă lasați călcați în picioare, dar puteți să mai lăsați și de la voi, că nimeni nu e perfect și oricât de bună părere aveți despre voi, nici voi nu sunteți perfecțiunea întruchipată. Flexibilitatea în găndire vă poate aduce săptămâna aceasta o prietenie pe viață.

Capricorn: Vă simțiți singuri, dar nici de companie nu aveți chef. Gândurile sunt vraiște, habar n-aveți ce vreți, ce aveți, n-aveți chef de nimic. Diagnosticul este oboseala...sărbătorilor și sărbătoririlor. E un moment bun pentru a vă asculta intuiția. Și un prieten bun.

Vărsător: În curând vă veți serba ziua de naștere, așa că vă animă gândul la cadouri, la atmosferă magică alături de cei dragi. Încercați să vă faceți curaj să le spuneți celor foarte apropiați ce vă face fericiți să primiți.

Pești: O amintire frumoasă vă ține zilele acestea zâmbetul pe buze, astfel încât sunteți mai indulgenți decât de obicei și mai deschiși să legați noi prietenii.

Adaugă comentariu nou