Astroscop 18 - 24 noiembrie 2019

Alina Diaconescu , 18 Nov 2019

Fecioara: În următoarele zile păreți că n-ați știut niciodată să așteptați!

Berbec: Ce planuri aveți pentru weekend-ul viitor? Toate figurile de zaț s-au dus pe partea de ceașcă a zilelor de sâmbăta și duminică, n-am mai văzut așa ceva! Până atunci sunteți singuri, dar nci nu tânjiți după companie. Văd multe cărți – de-alea adevărate, nu de joc! – ceea ce-nseamnă că vă pregătiți intens pentru examinările de sfârșit de semestru sau pentru ceva ce vreți să puneți la punct până la finele acestui an. În weekend însă, nici dacă vreți nu puteți fi singuri.

Taur: Continuați și săptămâna aceasta să fiți entuziaști, iar lucrurile merg ca pe roate, fără să dați semne de oboseală. Este o perioadă în care comunicați bine și sunteți dispuși să vă faceți noi prieteni și colaboratori. Spre sfârșitul săptămănii, însă, este necesar să reduceți eforturile și să vă relaxați puțin, așa că nu strică să vă lăsați scoși din priză de persoanele dragi.

Gemeni: Vă simțiți îngrijorați pentru reputația voastră, vă gândiți foarte mult la ce va urma și ce vor crede ceilalți despre voi. Pentru că în aer plutește un parfum de trandafiri, tind să cred că frământările voastre țin de sfera sentimentală. Vă mai spun și săptămâna aceasta că trebuie să vă mai ascultați și intuiția, nu numai mintea, iar dacă mai văd asemenea nebuloase la voi și săptămâna viitoare, nu vă mai spun nimic.

Rac: Demult n-ați mai simțit că faceți o echipă așa bună cu cineva! Chiar dacă coechipierul este câinele cu care mergeți la dresaj sau un nou venit în grupul vostru, cu care descoperiți că aveți multe pasiuni în comun, nu contează, zilele parcă zboară. Asta vă face să treceți relaxat prin perioada examinărilor sau suprasolicitărilor zilnice.

Leu: V-ați săturat să auziți reproșuri privind ordinea din camera voastră, așa că săptămâna aceasta vă relaxați redecorând. Aveți grijă ce aruncați, pentru că s-ar putea ca unele lucruri pe care ai voștri v-au tot cerut să vă debarasați, să capete brusc o mare importanță pentru ei. Vă lămuriți repede că știți bine ce să faceți și vă asumați orice acțiune, mai ales după ce le-ați propus să ia în camera lor ursul de pluș fără un braț, dacă vor să-l păstreze.

Fecioara: Nerăbdarea nu vă caracterizează, însă în următoarele zile păreți că n-ați știut niciodată să așteptați. Mișcările pe harta voastră ale planetelor Mercur și Neptun, dar și ale Soarelui predispun la neatenție, decizii greșite, neînțelegeri, confuzii. Reamintiți-vă: “Cu răbdarea, treci și marea.”

Balanța: Ați cam plutit zilele trecute. E timpul să reveniți cu picioarele pe pământ, pentru că aveți cam multe probleme nerezolvate, pentru care s-ar putea să vi se ceară socoteală. Le rezolvați pe toate în cel mai bun mod, pentru că sunteți într-o formă de zile mari. La sfârșit de săptămână veți fi însă atât de obosiți, încât nu veți avea chef nici de distracții, nici de ieșiri cu prietenii.

Scorpion: Este momentul pentru noi începuturi, dar dacă voi vreți să o luați de la capăt cu introspecția, nu vă poate opri nimeni. Țineți seama totuși, de faptul că săptămâna aceasta este o perioadă cu o mare încărcătură energetică, bună pentru a dezvolta rețele sociale constructive, deci mai gândiți-vă încă o dată atunci când vreți să vă retrageți în propria cochilie.

Săgetător: Este posibil să nu vă simțiți apreciați și să faceți mari eforturi să demonstrați că vă meritați locul pe podium. Ascultați-va prietenii, care va spun că este doar o pasă proastă care va trece. Ei vă sunt cei mai mari susținători și vă convingeți de acest lucru încă o dată.

Capricorn: Intuiția este cel mai bun ghid pe care îl aveți, așa că puteți evita drame nedorite. Nu lăsați pe nimeni să vă zdruncine încrederea în voi și țineți seama de faptul că multe dintre deciziile luate în această perioadă vor avea o influență mai mare asupra vieții voastre decât puteți acum aprecia. Spre sfârșitul săptămânii, un flirt nu iese din discuție, dar nici nu este prima alegere.

Vărsător: Dacă săptămâna trecută v-ați făcut cam dur autocritica și chiar v-ați asumat greșeli care nu vă aparțineau, e momentul să vă reveniți. Nu treceți însă în cealaltă extremă, de a cere să aveți dreptate în orice.

Pești: Primiți o propunere neașteptată. Nu refuzați din prima clipă, dar nici nu vă lăsați prins între vise și fantezii care s-ar putea să nu se concretizeze niciodată.

Adaugă comentariu nou