Săptămâna aceasta este despre dragoste, chiar dacă țineți cont de Sfântul Valentin sau doar se apropie primăvara.

Ce-ar fi să-mi scrieți dacă horoscopul acesta vi se potrivește?

Berbec: "Doi suntem, când cu umbra lor
ne împresoară-n lume norii.
Ce gânduri are soarele cu noi -
nu știm, dar suntem doi." Lucian Blaga

Taur: "Vorba fie rea sau bună,
Am vorbi-o împreună,
M-ai vedea, eu te-aş privi,
Vorbele s-ar înmulţi.
Tu mi-ai spune una mie,
Eu...

09/02/2020 -23:05

Berbec: Vă strânge pielea; cred că sunteți pe dos. Mna, că se vede și eticheta și cred că scrie că vă mănâncă coțobul. Cum să nu știți ce-nseamnă? Stiți ce, pentru că trebuie să vă-nvăț minte să mai căutați și singuri în dicționar, o să vă las să aflați atunci când o să aflați leacul și n-o să vă mai mănânce! Mai aveți o șansă: să vă întoarceți pe față până nu e prea târziu.

Taur: Sigur că cel mai bun prieten nu vă mai ajunge nici până la piciorul broaștei, pentru că-n ultima vreme parcă vă priviți prin...

03/02/2020 -00:03

Berbec: Săptămâna aceasta vă dați seama din nou că oricum ar fi startul, în orice, contează cum continui, contează să nu te descurajezi, iar rezultatele nu vor întârzâia prea mult. Aveți reușite pe toate planurile, dar oboseala își va spune cuvântul la sfârșitul săptămânii când veți simți nevoia să vă cam izolați.

Taur: Aveți tendința zilele acestea de a aduna în jurul vostru pe cei care au aceleași preocupări cu voi și parcă nu vă mai săturați să puneți împreună țara la cale, cum se zice, cu obiective pe...

21/01/2020 -13:16

Berbec: "Fiecare are câte o nevoie, altul câte nouă."

Taur: "Fiecare grăunte are făină, dar are și tărâță."

Gemeni: "Fiecare oaie își duce lâna ei."

Rac: "Fiecare pâine are fărmăturile ei."

Leu: "Fiecare se ține mai cuminte decât altul."

Fecioara: "Fiecare știe unde îl strânge opinca."

...

02/12/2019 -23:14

Berbec: Weekend-ul n-a fost așa cum ați așteptat, în mare parte din cauza voastră. Ba că plouă, ba că e frig, ba că n-aveți chef de nimic și uite-așa v-ați trezit că e luni. Vă înviorează perspectiva de a oferi unui prieten un sfat complet și complex legat de desing, redecorări, lucrări artistice, organizarea unui eveniment. Vă implicați și vă vin idei legate și de activitățile proprii, pe care le-ați abandonat la un moment dat tocmai din lipsa inspirației.

Taur: Neptun, planeta viselor și a imaginației a...

26/11/2019 -00:19

Berbec: Ce planuri aveți pentru weekend-ul viitor? Toate figurile de zaț s-au dus pe partea de ceașcă a zilelor de sâmbăta și duminică, n-am mai văzut așa ceva! Până atunci sunteți singuri, dar nci nu tânjiți după companie. Văd multe cărți – de-alea adevărate, nu de joc! – ceea ce-nseamnă că vă pregătiți intens pentru examinările de sfârșit de semestru sau pentru ceva ce vreți să puneți la punct până la finele acestui an. În weekend însă, nici dacă vreți nu puteți fi singuri.

Taur: Continuați și săptămâna...

18/11/2019 -17:13

Berbec: Luni nu este o zi tocmai bună pentru voi. Să fie răceală, să fie rezultatele alegerilor? Sau doar încă o săptămână pe care vi se pare că ați început-o cu stângul? Vă reveniți foarte repede, pentru că marți se pare că vă aduce… trei ceasuri bune. Acestea-și întind efectele până la sfârșitul săptămânii doar dacă rămâneți deschiși și primiți, înțelegeți, decodați un semn, un mesaj destinat vouă. Atenție însă că nu orice clipire din gene reprezintă semnul de care v-am spus!

Taur: Nici nu vă imaginați...

11/11/2019 -23:10

Berbec: Pentru voi, berbecuților, începe o lună foarte importantă care vizează poziția socială și dezvoltarea personală. Acceptă idei noi! I Ching (Cartea prefacerilor sau a schimbărilor) spune asta. Săptămână suprasolicitantă, deci fiți atenți cum vă gestionați stresul, momentele tensionate, ca să nu aveți probleme de sănătate.

Taur: Runele spun să vă așteptați la note foarte bune, în special la ultimele teste. Nu mai repetați tuturor: "Măi, si n-am învățat nimic!". Nu de alta, dar dacă e chiar așa, să nu...

04/11/2019 -16:52

Berbec: Începeți săptămâna într-un ritm alert. Așa spune I Ching (Cartea prefacerilor sau a schimbărilor). Of, tinerețe, tinerețe! Din când în când însă, verificați proverbul “Graba strică treaba.”, mai ales atunci când habar n-aveți ce răspuns să dați profesorului care v-a scos la tablă. Nu de alta, dar cel care vă șoptește răspunsul e peltic, voi nu știți o iotă din lecție și dacă vă grăbiți, e gata trăsnaia. Și nota... binemeritată.

Taur: Săptămâna aceasta sunteți impresionanți. Sau impresionați. Sau......

28/10/2019 -00:04

Berbec: Săptămâna trecută v-am spus că sunteți cu capul în nori, la un pas de un ciot. Ați văzut ciotul. Contrar a tot ceea ce ați fi făcut vreodată, adică să vă împiedicați sau să pășiți și să mergeți mai departe, v-ați oprit, l-ați luat în mâini și l-ați cercetat fascinați. Ați constatat cu uimire că pare să aibă viață, după o mică rădacină abia văzută și să nu fie doar o bucată uscată de lemn. V-ați hotărât brusc să îl luați acasă. Veți încerca să îl plantați în grădină, sperând că vor crește crenguțe sau îl veți sculpta, construindu-vă, în sfârșit...

21/10/2019 -01:17

Berbec: Sunteți cu capul în nori, la un pas de un ciot. Vă împiedicați sau pășiți și mergeți mai departe, e alegerea voastră. Norii vă spun că va ploua, iar cărțile de tarot, că vă întoarceți acasă. Dar nu și dacă ați văzut ciotul.

Taur: Entitățile din planul de rezervă, când nu e suficient zaț pentru ghicit în cafea, îmi spun că vă fuge pământul de sub picioare. Colegul de bancă v-a tras scaunul. N-a vrut să cădeți, ci doar să vă dea unul cu patru picioare. Al vostru rămăsese în trei. Nu vă necăjiți: trei...

07/10/2019 -23:25